Hvorfor medlem? - Danske Ølentusiaster
Hvorfor medlem af Danske Ølentusiaster?

Danske Ølentusiaster er en uafhængig landsdækkende ølforbruger- og interesseorganisation. Formålet med organisationen er at sikre forbrugerne et bredt, varieret og mangfoldigt udbud af såvel øl som øltyper - nu og i fremtiden. Læs Danske Ølentusiasters vedtægter her.

Meld dig ind i Danske Ølentusiaster og støt vores arbejde med at sikre, at den positive udvikling, der har været på det danske ølmarked gennem det seneste årti, også rækker langt ind i fremtiden. Samtidig får du en række omfattende fordele for dig som medlem.

Klik på overskrifterne herunder for yderligere oplysninger.

Overalt i landet arrangerer over 50 lokalafdelinger ølsmagninger, bryggeribesøg i ind og udland, ture til ølfestivaler i ind- og udland, foredrag om øl m.m.

Langt den største del af disse arrangementer er forbeholdt medlemmerne, der bliver orienteret gennem lokale medlemsmails og lokalsider på hjemmesiden.

Medlemmer af foreningen har adgang til alle lokalafdelingers arrangementer.

Foreningens Ølfestivaler har fra den allerførste færd været en ubetinget succes.

Der afholdes en Ølfestival København hvert år. Medlemmer af foreningen kan, i god tid før festivalerne, købe billetter til medlemspris via ale.dk og får desuden to ekstra smagsprøver - for slet ikke at tale om muligheden for at deltage som frivillig på en Ølfestival og få en helt speciel oplevelse.

I 2008 var Ølfestivalen i Valby - i anledning af foreningens 10 års fødselsdag og European Beer Festival - udvidet. Ølfestivalen var et kæmpestort arrangement på Carlsberg i Valby.

Ale.dk er foreningens faste forbindelsesled til medlemmerne.

Siden har foruden et stort antal "åbne" sider, som alle kan tilgå, også en række sider, der kun er for medlemmer. Som medlem har du blandt andet mulighed for at downloade foreningens magasin i .pdf-format og for at købe merchandise-artikler med medlemsrabat.

De "åbne" sider omfatter blandt regions- og lokalafdelingssider, hvor man kan orientere sig om afholdte og kommende arrangementer.

Ale-mail er udkommet siden foreningens start. Her bliver medlemmerne oplyst om alt af interesse i øllets verden; lige fra medlemsmøder i Esbjerg til udvidelsesplaner på Carlsberg, og fra mikrobryggerier i Skagen til EBCU-møder i Italien.

Medlemmer af foreningen kan efter login på ale.dk læse og downloade samtlige udsendte numre af Ale-mail.

Foreningens ambitiøse medlemsmagasin er udkommet siden december 1998. Det er i årenes løb vokset fra et beskedent blad på 16 sider (hvoraf 2 i farver), til et imponerende magasin på 92 sider i smukt farvetryk.

ØLentusiasten udsendes hver anden måned til foreningens medlemmer og kan ikke købes i løssalg.

Medlemmer kan downloade samtlige udkomne numre i .pdf-format - klik på forsiden til højre og læs nummer 43 fra april 2008. I august 2017 runder ØlentusiasteN udgivelse nummer 100.

Danske Ølentusiaster har rabataftaler med en lang række barer og indkøbssteder over hele landet. Rabatten ydes til medlemmer, der kan fremvise et gyldigt medlemskort. En liste over disse rabatsteder opdateres løbende på ale.dk

Danmarks andenstørste forbrugerorganisation

Danske Ølentusiaster plejer ølforbrugernes interesser i Danmark. Vi er medlem af Forbrugerrådet og EBCU (European Beer Consumers Union). Medlemmerne gør foreningen stærk.

Du kan melde dig ind i Danske Ølentusiaster her

Du får som medlem...

  • adgang til ølsmagninger og andre arrangementer over hele landet.
  • lokalmails med annoncering af arrangementer
  • rabat på billetter og ekstra smagsprøver til vore Ølfestivaler
  • adgang til medlemssider på ale.dk
  • nyhedsmails med alt af interesse for ølentusiaster
  • ØLentusiasteN - foreningens kvalitetsmagasin om øl
  • vore merchandise-artikler og bøger til medlemspris i shoppen
  • rabatter på mange barer og i mange ølbutikker
  • glæden ved at være medlem af Danmarks mest velsmagende forening, og dermed være med til at sikre det gode øl - også i fremtiden