Lokalafdeling Amager

Velkommen til, her hos Amager lokalafdeling! Lokalafdelingen er grundlagt d. 23. april 2003.

Ølentusiasme med højt til loftet

Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation, der siden stiftelsen i 1998 har arbejdet for udbredelsen af og kendskab til godt kvalitetsøl. Vi arbejder for et mangfoldigt udbud af bryggerier, øl og øltyper, vi oplyser og skaber debat om øl, støtter og stimulerer håndbrygning og dansk bryggekunst, sikrer øl en respektfuld behandling samt varetager ølforbrugernes interesser.

 

Foreningens fundament er de ca. 9200 begejstrede ølelskere rundt om i landet. Således også de ca. 320 på Amager, dvs. i postnumrene 2300, 2770, 2791 og 0999. I Lokalafdeling Amager er mottoerne hygge, plads til alle og naturligvis godt øl.

 

Vi holder medlemsmøde cirka hver anden måned. Man kan vælge at starte med spisning kl. 18.30 eller støde til ved selve mødet kl. 19.00.

 

Herefter er der en decideret ølsmagning: Et eller flere medlemmer (eller en gæst) står for en ølsmagning, som regel med et bestemt tema såsom hvedeøl, bock, sæsonøl, engelsk, belgisk, nordisk øl etc. Hos os går vi mest op i nydelsen og smagsnuancerne i det gode - eller mindre gode - øl, så enhver er velkommen til at arrangere en smagning, hvad enten den handler om de ædleste trappistdråber eller seks kolde fra Netto...

 

Derudover arrangerer lokalafdelingen typisk et par pub- crawls om året, bryggeribesøg, et efterhånden legendarisk Ølbanko, Øllets Dag på foreningens fødselsdag og lignende - forslag og gode idéer er mere end velkomne.

 

Vel mødt hos Danske Ølentusiaster - på Ama’r!