Aldi + Brewdog = ALD IPA  - Danske Ølentusiaster

Aldi + Brewdog = ALD IPA 

11.10.2021 17:59

Brewdog har brygget en øl i samarbejde med Aldi

Twitter-joke resulterede i unikt samarbejde om en IPA

Den usædvanlige øl-alliance mellem Brewdog og Aldi startede på Twitter. Brewdog kommenterede på Aldi UK’s øl, ’Anti-Establishment IPA’. Brewdog syntes nemlig, at den mindede meget om deres egen ’Punk IPA’. Dialogen udviklede sig muntert og førte blandt andet til en fiktiv øl ved navn ’YALDI IPA’. Den tankeleg afstedkom straks et løfte fra Aldi om at rydde en masse plads i butikken til en ’ALD IPA’.
 
Det hele mundede kort tid efter ud i, at Brewdog og Aldi i samarbejde udviklede og lancerede en spritny øl, der blev solgt i Aldis britiske butikker som en ’limited edition’. ALD IPA blev revet af hylderne og fik meget positive anmeldelser hos engelske øl-kendere.

ALD IPA kommer nu til Danmark og vil blive solgt eksklusivt i Aldis butikker fra fredag d. 3. december til den overkommelige pris af 12 kr for 33 cl. Kategorichef i Aldi Dennis Mathorne ser frem til at kunne dele den unikke ALD IPA med Aldis danske kunder:

– Selvom jeg jo skal sige det, så synes jeg oprigtigt, det er en fremragende øl - en rigtig tørstslukker. Den er ikke for tørhumlet og er en god modsætning til de ristede og mørkere juleøl. Den er perfekt til de julefrokoster, hvor man vil nyde en god øl. Og med den pris bakker ALD IPA op om vores tankegang ’Kom hjem med mere’.