Dit medlemskort er blevet digitalt - Danske Ølentusiaster

Dit medlemskort er blevet digitalt

25.02.2020 16:05

Foto: En glad Rie sender den sidste bunke med plastik-kort ud til vores medlemmer. Fremover foregår det digitalt.

Fra 1. februar 2020 sender vi ikke længere plastik-kort ud til vores medlemmer. Det er langt nemmere at se dit kort online.

Fremover skal du ikke være bange for at glemme dit kort, når du skal ud og besøge steder med DØE-rabat. For på godeølsteder.dk kan du logge dig ind og se dit medlemskort digitalt, og siden husker dit login til næste gang, du skal bruge det.

Kortet er altid opdateret med udløbsdato, så næste gang du betaler dit kontingent bliver datoen automatisk rettet på dit digitale kort.
Og når du alligevel er inde på godeølsteder.dk, kan du bruge siden til at finde dit nærmeste vandhul. Du kan se, hvad der er i nærheden af dig eller søge frem ud fra kriterier.

Dit digitale kort gør så også, at du i fremtiden ikke længere vil modtage et plastik-medlemskort. Skulle du alligevel ønske at få sådan et tilsendt efter din næste kontingent-fornyelse kan du gå ind og bestille et i ale-shoppen her. Det eneste du betaler er porto på 10 kroner.
Vi anbefaler dog, at du først bestiller et nyt kort, når du har fornyet det gamle eller tidligst en måned før fornyelse. På den måde undgår vi at sende et kort, som alligevel snart udløber.

Se, hvordan du logger ind og ser dit medlemskort.

Se, hvordan du gemmer godeølsteder.dk som et ikon på din hjemmeskærm.

Meld dig ind

Som medlem af Danske Ølentusiaster støtter du arbejdet for at bevare et rigt og varieret øludbud i Danmark. 

Læs mere her