Nyt Bryghus i Køge - Danske Ølentusiaster

Nyt Bryghus i Køge

24.02.2021 20:38

Bagmændene bag Mad Molly er Michael Demin-Nystrup og Michael Thornholm, som åbner bryghus og ølbar på Nylandsvej 39 i Køge Nord.

Kontraktbryggeri åbner bryggeri og ølbar.

Første gang ølentusiaster hører om bryggeriet Mad Molly var i ØLentusiasteN nr. 119, december 2020. Her kunne man læse at Mad Molly i Køge er stiftet af de to barndomsvenner, Michael og Michael. De mødte hinanden i teenageårene som seriøse og ambitiøse cykelryttere med stort potentiale. De har hjemmebrygget i nogle år og længe haft lysten og tanken til at lave det kommercielt. De første to øl har de to kontraktbrygget hos Hoppe.Beer i Solrød, og blev lanceret den 5. december.

–Vi er to venner fra barndommen med en fælles passion for rockmusik og specielt bandet D-A-D, lød det fra de to gutter i Mad Molly, som fortsatte:

– Vores idé springer derfor også ud fra musikken hvor vi henter inspiration til vores øl via musikken. Det er derfor vores plan at fremtidige øl alle skal springe ud fra forskellige numre ligesom de to første øl, ”Thun­der­struck” og ”Some­thing good” hvilket er et D-A-D nummer.

– Vi har naturligvis begge arbejde ved siden af, er begge selvstændige så hvor vi ender er uvist, det afhænger nok i bund og grund af hvor gode vi er til at komme af med vores øl, lyder det fra Michael Thornholm og Michael Demin-Nystrup.

De første fustager er havnede hos Hugos i Køge og gutterne har fik en aftale med Wika Meny også i Køge.

Men nu er de klar til kridtet videre. På Mad Mollys facebook-profil den 24. februar skriver de to venner:

– Så kom vi endelig i mål og kan nu røbe lokationen for vores nye bryggeri og ølbar. Fra påske åbner vi op på Nylandsvej 39 i Køge Nord, så Corona gå væk. Det bliver en spændende rejse og vi håber I alle vil være med på den.