Nyheder

Nyhed

Bryggeri genoplivet i Sønderborg

De fire gutter bag Too Old To Die Young glæder sig til at opbygge et bryggeri på deres egne præmisser


Del nyhed :

Too Old To Die Young er et nystartet øl­eventyr med eget bryggeri i Sønderborg. I spidsen for det ambitiøse projekt står et erfarent hold med stor kærlighed til bryggerhåndværket og en vision om at eksperimentere med udviklingen af nye øl.

 

Fra Royal Unibrew og Ugly Duck/Indslev Bryggeri

Da craft-bryggeriet Too Old To Die Young for nylig begyndte at brygge øl på et nyrenoveret bryggeri i Sønderborg, skete det med stor spænding hos folkene bag det nye projekt.

 

I spidsen står Jesper Larsen, der tidligere havde sin daglige gang hos Royal Uni­brew, hvor han som ansvarlig for craft­brands bl.a. har stået for udviklingen af Anarkist.

 

”Det er en drøm, der går i opfyldelse, og vi glæder os vildt til at opbygge et bryg­geri fra bunden på vores egne præmisser”, siger Jesper Larsen, medstifter og direktør i Too Old To Die Young.

 

”Med udgangspunkt i vores fælles passion for øl bliver det fantastisk spændende at have frie tøjler til at afprøve nye ideer og kunne føre dem hurtigt ud i livet. Faktisk har vi alle i et par år gået med en lille drøm om eget bryggeri.”

 

Udover Jesper Larsen tæller Too Old To Die Young brygmester Nicolai Hannibal Vest (Ugly Duck/lndslev Bryggeri), art director Jakob Printzlau (Anarkist og Phantom Spirits) samt salgschef Thomas Tornøe Knudsen Dalager (Coisbo Beer og Anarkist).

 

Samarbejde med barkoncern

Allerede nu har Too Old To Die Young tappet de første bryg på både fad og dåse. Indledningsvis vil øllet flyde fra hanerne på bryggeriet i Sønderborg samt en række udvalgte udskænkningssteder landet over.

 

Barkoncernen REK0M har investeret i projektet, bl.a. ved at give Too Old To Die Young mulighed for at overtage og renovere det førsteklasses udstyr på selve bryggeriet, så man fra starten kunne eksperimentere med udviklingen af de nye øl.

 

”Der var ikke så meget tvivl, da vi blev præsenteret for Too Old To Die Young. Vi er gået ind i projektet som investor, fordi vi på den måde kan være med til at facilitere en vision med stort potentiale. Markedet for specialøl er modnet i løbet af de seneste år, men det har slet ikke toppet endnu, og der er helt klart plads til et nyt bryggeri båret af idé, håndværk og kvalitet”, forklarer Lars Mejlgaard, CCO hos REKOM.

 

Kender hinanden

Når alt kommer til alt, så kender Lars Mejlgaard og de tre Royal-gutter hinanden i forvejen. Lars har tidligere haft en lang karriere i Royal Unibrew. Men hvordan har Royal-folket fundet frem til brygmester Nicolai Hannibal Vest?

 

Nicolai har før Too Old To Die Young, været brygger på Flying Couch, Broaden & BuiId og Ugly Duck/lndslev Bryggeri.

 

Jesper Larsen og Nicolai lærte hinanden at kende, da de samtidigt tog Diploma Master Brewer-uddannelsen.

 

Det er jo det tidligere bryghus Brøggeriet, der har været ubrugt i fem år, som de har overtaget. Her har de installeret et lille dåsetapperi. Den årlige kapacitet er rundt regnet 100.000 liter øl. Det øl kommer udelukkende på dåse elle fad. Flaskeøl kontaktbrygges og de tre første flaskeøl er brygget på Skanderborg Bryghus. Her huserer Peter Schrøder, som bl.a var censor for Nicolai og Jesper ved Diploma Master Brewer-uddannelsen.

 

Nøje gennemtænkt

”Alle led i vores proces er nøje gennem­tænkt med respekt for håndværket. Vi udfordrer formatet, både i vores øl, art­work og illustrationer for at kunne fortælle gode historier via vores bryg. Vi er nysgerrige, legesyge og samtidig fokuseret på kvalitet og smag."

 

”Too Old To Die Young handler ikke kun om at brygge gode øl. Det er også vores mantra. Et løfte om at få det meste ud af den tid vi har sammen. Om at gå på kon­stant opdagelse og sætte et menings­fuldt aftryk mens vi kan. En fælles kærlig­hed til både rejsen og målet”, slutter de ambitiøse gutter.

Too Old To Die Young

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere