Svendborg kigger mod sundet

Nyhed

Ebeltoft Gårdbryggeri er indstillet til Årets Danske Bryggeri

Lokalafdeling Haderslev siger, "Ebeltoft Gårdbryggeri fantastisk dygtige til at formidle og udbrede deres budskaber og produkter til ølfans i hele Danmark."


Del nyhed :

"Indstillingen sker med baggrund i den rivende udvikling bryggeriet har været igennem, i de seneste år. Bryggeriet fornyr sig kontinuerligt – laver nye, spændende bryg uden at gå på kompromis med kvaliteten og velsmagen."

 

"Ud over at brygge fantastisk godt øl er Ebeltoft Gårdbryggeri fantastisk dygtige til at formidle og udbrede deres budskaber og produkter til ølfans i hele Danmark; De laver spændende events og aktiviteter – giver mulighed for besøg på bryggeriet og er generelt rigtige dygtige til at formidle deres gode historier."

Lokalafdeling Haderslev anbefaler

"Bryggeriet formår at holde fast ved deres 'traditionelle' bryg på allerbedste vis – f.eks. deres Wildflower IPA er helt fantastisk."

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Ebeltoft Gårdbryggeri
Årets Danske Bryggeri
Årets Danske Bryggeri 2023
DØE Haderslev

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere