Forside

Nyhed

Fredericia dominerede ved DM i blindsmagning

Der var jysk dominans ved årets DM i blindsmagning, som blev afholdt på Fredericia Brewpub.


Del nyhed :

Der var 13 hold med i konkurrencen, og efter intense smagningssessioner, hvor øl fra anonyme kander skulle identificeres, viste Fredericia imponerende præcision og sikrede sig førstepladsen med 10 ud af 13 rigtige.

 

Vinderholdet bestod af Dorthe Brejndahl, Kuno Rasmussen og Anders Ousen.

 

Ikke nok med at Fredericias ene hold tog guld, deres andet hold var også i front og vandt andenpladsen efter en ekstra smagning foran holdet fra Sønderborg.

 

Fra Landsforeningen og udvalget bag DM i blindsmagning udtrykkes der stor tak til alle deltagerne, og ikke mindst de imponerende hold fra Fredericia, for deres fremragende indsats og deltagelse. Martin Nygaard Diedrichsen fra Landsbestyrelsen siger: "I år var niveauet rigtig højt, da vi havde flere hold, som identificerede flere øl end vi normalt oplever. Samtidig var det dejligt at se, at så mange lokalafdelinger i år havde valgt at afholde udtagelsesarrangementer, hvilket viser god opbakning til DM i blindsmagning."

 

Diedrichsen fortæller også, at de håber at se endnu flere deltagende hold i 2025. "Vi har til opgave at få endnu flere lokalafdelinger til at bakke op om konkurrencen. Vi skal gøre en indsats for at fortælle, at alle kan være med, og man behøver bestemt ikke at være øldommer eller ølnørd for at kunne deltage, ja endda vinde."

 

Diedrichsens kommentarer bakkes op af, at landsbestyrelsen deltog i konkurrencen, men uden nogensinde at være blandt kandidaterne til titlen. Det kan måske skyldes et forfejlet forsøg på doping. Spottere fra Fredericia havde nemlig set landsbestyrelsens hold varme op med kolde Tuborg Påskebryg før konkurrencen.

 

Disse hold var repræsenteret ved DM i blindsmagning 2024

Horsens, Kolding, Varde, Middelfart, Roskilde, Rødovre, Odense, København Nord, Ringsted, Sønderborg, og Landsbestyrelsen, samt de to hold fra Fredericia.

 

DM i Blindsmagning
DMiBS
DMiBS24

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere