People Like Us indstillet for deres sociale profil

Nyhed

Krenkerup Bryggeri indstilles til Årets Danske Bryggeri af Maribo

Høj kvalitet og lokalforankring fremhæves, når talen falder på Krenkerup Bryggeri


Del nyhed :

Når Årets Danske Bryggeri 2023 skal findes er Krenkerup Bryggeri med i opløbsfeltet om den eftertragtede pris. Det har Lokalafdeling Maribo sørget for.

 

“Krenkerup har eksisteret siden 2008, og har i alle årene stået for meget høj kvalitet. Ofte er det med baggrund i det tyske reinheitsgebot. Krenkerup har ni faste øl i deres sortiment. Hertil kommer fire faste sæsonøl, samt de meget spændende Limited Edition. Krenkerup er ikke et eksperimenterende bryggeri, der stikker helt af med hensyn til smag og tilsætningsstoffer, men derimod et bryggeri, der står for høj kvalitet og drikbarhed. Eksempelvis er det de færreste øldrikkere, der ikke kan lide deres Dobbelbock. Denne øl er også altid god at servere for folk, som siger, at de ikke kan lide øl!” lyder det i motivationen fra Lokalafdeling Maribo, der også fremhæver deres mange internationale priser, som de har vundet: 

 

“Bryggeriet har vundet seks guldmedaljer ved European Beer star. Dobbelbock i 2012, Stout i 2018, Brown Ale i 2020 og hele tre! gange med deres Rauch Bier 2011, 2020 og 2021. Dette må siges at være en enestående bedrift for et Dansk bryggeri.”

 

Men det er ikke blot de gode øl, lokalafdelingen fremhæver. Det er også ingredienserne samt tilknytningen til lokalsamfundet:

 

“Bryggeriet bruger nu udelukkende pilsnermalt fra egne marker (Bryggeriet er en del af Krenkerup Gods på Lolland) og sælger også malt til andre større bryggerier.

 

Siden starten i 2008 har bryggeriet været meget forankret i lokalsamfundet. De deltager næsten altid til arrangementer i byerne rundt på hele Lolland og Falster og er i det hele taget meget om sig med, hvad der rører sig lokalt. Også til arrangementer i det øvrige Danmark er de godt repræsenteret.

 

Lokalafdeling Maribo giver derfor Krenkerup deres varmeste anbefalinger til at få titlen Årets Bryggeri, det mener vi efterhånden er mere end fortjent.”

Lokalafdeling Maribo anbefaler

Deres Dobbelbock er uovertruffen, men deres Rauch Bier med de 3 guldmedaljer taler vist for sig selv.

 

Læs mere om Krenkerup her: 15 år med smagen af dansk landbrug.

 

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen. 

Årets Danske Bryggeri
Årets Danske Bryggeri 2023
Krenkerup
DØE Maribo

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere