Forside

Nyhed

Mikkeller slår pjalterne sammen med Carlsberg

Carlsberg køber 20 pct. af aktierne i Mikkeller


Del nyhed :

I en pressemeddelelse skriver Mikkeller i dag, at de har indgået et partnerskab med Carlsberg, der skal styrke distributionen af Mikkeller produkterne. Carlsberg har fra investoren Orkila købt 20 pct. af aktierne i Mikkeller, og kommer derfor til fremover at have en stor indflydelse på bryggeriet. Mikkel Bjergsø fastholder dog stemmemajoriteten samt stillingen som adm. Direktør.

 

Samarbejdet er indgået for at øge tilgængeligheden af Mikkellers øl i Danmark, og man kunne forestille sig, at det vil betyde, at Mikkellers produkter vil blive ført på barer og restauranter, hvor Carlsberg sidder på hanerne.

“… Med Carlsbegs store salgsmuskel, giver samarbejdet mulighed for at nå mange flere forbrugere,” udtaler Mikkel Bjergsø i pressemeddelelsen. Han fortsætter:

“2023 var et rigtig godt år i Mikkeller. Vi fik vendt skuden efter nogle udfordrende år i modvind og fik profitabiliteten tilbage på rette kurs igen. Jeg glæder mig meget til de kommende år, hvor vi for alvor er klar til at sætte Danmark på verdenskortet blandt de bedste ølnationer. Nu også med Carlsberg på holdet, der vil sætte ekstra skub til distributionen af vores øl i Danmark.”

 

I Carlsberg er de begejstrede for partnerskabet, som giver en interessant udvidelse af deres portefølje. Adm. Direktør i Carlsberg Danmark, Peter Haahr Nielsen udtaler:

"Vi er optaget af, at Mikkeller beholder sit helt særlige præg samtidigt med, at vi med vores eksekveringsmuskel kan bidrage til vækst i brandet.”

 

Driften af Mikkellers barer og restauranter fortsætter uændret på globalt plan.

Mikkeller
Carlsberg

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere