Svendborg kigger mod sundet

Nyhed

Mikrobryggeriet BLAS indstillet af Vejle

"Når man kommer forbi Randbøl, så kig forbi BLAS", opfordrer lokalafdeling Vejle og indstiller dem til Årets Danske Bryggeri 2023


Del nyhed :

Årets Danske Bryggeri skal findes, og lokalafdeling Vejle har ladet sin kærlighed falde på det lokale mikrobryggeri BLAS:

 

"BLAS er et forholdsvis nyt mikrobryggeri beliggende i det smukke Randbøl lidt uden for Vejle. I disse smukke omgivelser får bryggeren Graham Henderson lavet de mest velsmagende øl. Graham udvikler hele tiden øl med nye spændende smage. Selv en øltype, som man normalt måske ikke synes så meget om, har i Grahams øltanke fået et lille twist, som gør den god. Alt det, de brygger, er ligeledes 100 % økologisk."

 

"Når man kommer forbi Randbøl, så kig forbi BLAS. Prøv nogle af de spændende forskellige øl på fad, tag en snak med Graham, som altid er venlig og elsker at forklare omkring produktionen af de forskellige øl, samt hvis vejret er godt, nyd den skønne terrasse og have med trampolin til børnene."

 

"Fra juli 2023 tilbyder de også Beer, Bed & Breakfast for jer, der ønsker en overnatning i et af bryggeriets to nyistandsatte værelser."

Lokalafdeling Vejle anbefaler

F:3 Saison brygget med Amarillo, Moutere og sød appelsinskal.

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Årets Danske Bryggeri 2023
Årets Danske Bryggeri
Blas
DØE Vejle

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere