Nyheder

Nyhed

Rokade i toppen ved generalforsamlingen

Der blev skiftet ud på bestyrelsesposterne ved årets generalforsamling, hvor vi blandt andet kunne byde velkommen til ny formand, økonomiansvarlig samt lokal- og regionskoordinator


Del nyhed :

Der var lagt op til stoledans, da der blev budt velkommen til årets generalforsamling. Landsformand Klaus Rehkopff, økonomiansvarlig Kim Hyttel, lokal- og regionskoordinator Allan Jensen, Cæcilie Morild og Michael Barrett Andersen havde oplyst, at de ikke modtog genvalg. 

 

Til at styre slagets gang var forhenværende landsformand Hans Peter Jepsen, der med sønderjysk humor og dialekt gjorde en god figur, blandt andet da der skulle trædes vande efter landsbestyrelsens beretning. Den var kort og præcis og fokuserede primært på de mange tiltag, landsbestyrelsen har gjort for at rette op på foreningens økonomi samt nogle af de tiltag, der har været mulige uden at belaste budgettet. 

 

Der var i vanlig stil både ris og ros til landsbestyrelsen såvel som til andre tillidsvalgte og medlemmer, men der var ikke rift om taletiden, og der blev derfor kaldt til pause rum tid før planlagt, selvom dirigenten gjorde, hvad han kunne, for at få folk på talestolen. 

 

Meldingen om den forestående store udskiftning i landsbestyrelsen har måske dæmpet stemningen en tand, men samtalerne flød frit over frokostkaffen, og selvom næste punkt på dagsordenen var økonomi, der, som bekendt, altid kan trække tænder ud, uanset hvor sorte eller røde tallene er, var der glæde og optimisme at spore.

 

I pausen blev Den Danske Ølpris overrakt posthumt til Peter Myrup Olesen for hans store arbejde med at katalogisere den danske mikrobryg-æra på bloggen Beerticker.dk. Til at modtage prisen på boets vegne var Bjarke Bundgaard, der talte varmt om Peter Myrup Olesen og skitserede det store arbejde, han har bedrevet gennem hele den nye ølhistorie. Peter Myrup Olesen efterlod sig hustru og datter. 

 

Pausen blev også benyttet til at fremlægge Visionsudvalgets arbejde ved tovholder Thor Abildgaard. Her blev der sat spot på nogle af de udfordringer, udvalget mener, Danske Ølentusiaster har som organisation, og enkelte løsningsforslag blev præsenteret. 

 

Da generalforsamlingen blev genoptaget, gik økonomiansvarlig Kim Hyttel på talestolen og præsenterede et regnskab med et driftsunderskud på minus 100.000 – en væsentlig fremgang fra året før. Regnskabet blev godkendt, og budgettet, som blev fremlagt, var meget konservativt, men dog med overskud. 

 

Herefter var der valg til de nye bestyrelsesposter, hvor Niels Torm og næstformand Martin Nygaard Diedrichsen modtog genvalg. Derudover opstillede Niels Antonsen fra Kolding, Thomas Ostenfeld Lindahl fra Vejle, Finn Slemming fra Kolding, Theis Bressendorf fra Amager og Helle Larsen fra Roskilde. 

 

Der var ingen modkandidater, og de modtog derfor alle valg. Niels Torm som formand og Niels Antonsen som økonomiansvarlig. Siden har landsbestyrelsen konstitueret sig med Thomas Ostenfeld Lindal som ny næstformand og Martin Nygaard Diedrichsen som ny lokal- og regionskoordinator.

 

Da punktet eventuelt var blevet rundet af, og generalforsamlingen afsluttet for i år, stod den på aftensmad og en senere ølsmagning med Årets Danske Bryggeri 2023, Det Lille Bryggeri. 

 

Vi ses til næste år.

Se kontaktoplysninger her
LÆS OGSÅ:
Generalforsamling
Generalforsamling 2024
DØE

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere