People Like Us indstillet for deres sociale profil

Nyhed

Too Old To Die Young støttes lokalt

"Bryggeriet tør eksperimentere med nye humlesorter og andre ingredienser til glæde for ølelskere", mener lokalafdeling Sønderborg


Del nyhed :

Med base i Sønderborg, startet af ildsjæle og med lang erfaring i den danske ølverden går bryggeriet Too Old To Die Young lige ind i lokalafdeling Sønderborgs hjerter, der indstiller dem til Årets Danske Bryggeri 2023. 

 

"Udover bryggeriet i Sønderborg, har de også en bar på Nørrebro i København, overtaget Løkken Bryghus med udskænkning og leverer til barer rundt i landet – så Too Old To Die Young's øl kommer vidt omkring. Bryggeriet tør eksperimentere med nye humlesorter og andre ingredienser til glæde for ølelskere. De samarbejder også om collabs, og i løbet af det seneste år har vi set en nyskabelse i kraft af en koldskålsøl, Himmelskum, i samarbejde med SKØL Brygkompagni. Bryggeriet stiller altid op til Øllets Dag, og deltagerne på Sønderborg Beerwalk går derfra en oplevelse rigere efter at have set bryggeriet og smagt øl."

 

"Too Old To Die Young har været aktive i knap to år, og de har ikke hvilet på laurbærene. Der er udvidet på bryggerfronten med Kim Jørgensen, som virkelig forstår at brygge humlede IPA'ere. Kim har en baggrund fra sit eget lille bryggeri Hops & Haze, og den erfaring bruger han nu på at løfte Too Old To Die Young til et nyt niveau for IPA. Too Old To Die Young har i det forgangne år udvidet med endnu et bryghus og tilhørende bar i Løkken. Her tog Nikolai over og styrede bryggeriet med nogle klassiske maritime øl. I løbet af året har bryggeriet igen deltaget i Mikkeller Beer Celebration med otte øl og DØE's egen ølfestival." 

Igennem det seneste år har Too Old To Die Young haft megen focus på IPA’er, og vi vil fremhæve de forskellige varianter af IPA’er fra VHS-serien. VHS-serien er er række af fremragende Double Hazy IPA’er, hvor humlen og smagsoplevelsen virkelig er i centrum.

 

– Skal vi vælge en fra serien, bliver det VHS Forever, der virkelig viser, hvad bryggeren formår. Derudover er der også deres Mexican lager, Party Crasher, og pastry stout, Sorte Tanker, der begge gode eksempler på hvad Too Old To Die Young også kan.

Årets danske Bryggeri 2023 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Årets Danske Bryggeri
Årets Danske Bryggeri 2023
DØE Sønderborg
Too Old To Die Young

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere