Kommentar: Hvorfor stiger mit kontingent?

Nyhed

Virtuel ølsmagning #2

Der var god stemning, da den første Virtuelle Ølsmagning ud af foreløbig fire løb af stablen. Snart er det tid til nummer to.


Del nyhed :

Den 29. august tændte vi for det røde “on air” skilt, og sendte live fra kontoret i Køge. Her havde vi fået besøg af René Hansen fra Det Lille Bryggeri og Carsten Berthelsen, der til dagens anledning havde takket ja til at være gæster i udsendelsen. Det er første gang vi fra kontoret har forsøgt os med et projekt af denne størrelse, men samlet set er vi yderst tilfredse med, hvordan aftenens program forløb. Der var lidt børnesygdomme – som primært bestod af en forkert placeret mikrofon – der skal aflives, men ellers forventer vi at følge nogenlunde samme model til smagningen den 29. oktober, hvor lokalafdeling Odense har fundet fire vinterøl, vi skal smage på.

 

Til smagningen i august smagte vi på Det Lille Bryggeris Jubilæums Bryg, Hornbeers Caribbean Rumstout, Fanø Bryghus’ Mango Moussolini og Åbens Stolen Fruit: Red Berries, og undervejs i udsendelsen deltager de forskellige bryggerier med hilsener, ølnørderier og røverhistorier fra bryggerierne, og det kan varmt anbefales at anskaffe øllene og se videoen på bagkant. 

Virtuel Ølsmagning #1

 

Den 29. oktober kl. 15 går vi altså i studiet igen, og denne gang skal vi smage på følgende fire øl:

Ugly Duck - Vanilla Coffee Porter

Midtfyns Bryghus - X-Porter

Ørbæk Bryggeri & Ærø Bryggeri - Fadlagret Valnød Stout

Møn Bryghus - Sommerspirets Lakrids Stout

 

Og du kan bestille smagekassen hos Craft Makers Collective her: Deltag i Virtuel Ølsmagning #2

 

Smagningen skal tilgås via Danske Ølentusiasters YouTube kanal:

Youtube.com/@danskeoelentusiaster

Virtuel Ølsmagning
DØE

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere