Region Midtvestsjælland

Velkommen til regionens hjemmeside!

 
Regionen dækker lokalafdelingerne i Haslev, Holbæk, Køge, Ringsted, Roskilde og Slagelse. Hver lokalafdeling er repræsenteret af 2 medlemmer i Regionsbestyrelsen.

Regionens formål

  • Regionens hovedformål er at støtte lokalafdelingernes arbejde blandt andet ved at fordele de midler, der stilles til rådighed fra Landsforeningen til aktiviteter.
  • Regionsbestyrelsen har også ansvaret for at finde en kandidat til den Regionale Ølpris, der uddeles på Øllets dag, den første lørdag i september. Formelt set er det Landsbestyrelsen, der vælger hvem der skal have den, men det sker efter indstilling fra regionsbestyrelsen
  • Et tredje formål er at formand og næstformand indgår i det såkaldte Regionsråd, der fungerer som sparringspartner for landsbestyrelsen i forskellige sammenhænge.


Nye lokalafdelinger

Det er også regionsbestyrelsen der tager stilling til oprettelse af nye lokalafdelinger. Så hvis du mener der er langt til din nærmeste lokalafdeling og at der er basis for oprettelse af en lokalafdeling i dit område, så kontakt regionsformanden, så tager vi en snak om mulighederne og ser på hvordan vi kan hjælpe dig i gang og give dig kontakt til andre medlemmer i dit område.


Bryggerier

Foråret 2004 kom regionens første mikrobryggeri i gang. Det var Herslev Bryghus. Siden er der kommet adskillige til. Se dem alle på ale.dk

Indløbssteder

Det er blevet let at få det gode øl med hjem. Over hele regionen er det i dag muligt at finde specialforretninger, der har et meget stort og varieret udvalg af spændende øl for enhver smag. Der er også et godt øludvalg i flere af de store dagligvarekæder. Se listen under fanebladet "Indkøbssteder".


Udskænkningssteder

Regionen byder også på restauranter og værtshuse, hvor man sammen med gode venner kan nyde et godt glas øl og nogle steder sammen med veltillavet mad. Se listen under fanebladet "Udskænkningssteder ".


Ølsmagning

Hvis du kan lide et godt glas øl, og gerne vil lære mere om øl i gode venners lag, vil vi anbefale dig at besøge din nærmeste lokalafdeling. Du kan se hvornår der er medlemsmøde på de forskellige lokalafdelingers hjemmesider (se under Arrangementer). Der vil du også kunne se hvad der er på programmet de forskellige aftener. Det plejer nemlig at skifte! Der sker noget rundt omkring i de forskellige lokalafdelinger. Der er noget for enhver (øl)smag!


Højt skum!

Regionsformand

Henning Palm
Smedevej 4, Teestrup
4690 Haslev
38343449
28833094
henning.palm@remove-this.ale.dk
Regionsnæstformand

Helle Larsen
Bjældevej 7
4000 Roskilde
26824679
26824679
helle.larsen@remove-this.ale.dk
Regionsredaktør

Henning Palm
Smedevej 4, Teestrup
4690 Haslev
38343449
28833094
henning.palm@remove-this.ale.dk

Links til naboafdelinger

Her er direkte links til alle afdelingers arrangementer i region Midt-Vestsjælland samt afdelingerne i naboregionen Storstrøm.

Brug dem til at planlægge besøg i andre afdelinger.

Husk, at du som medlem af Danske Ølentusiaster har adgang til samtlige lokalafdelingers medlemsmøder.

Roskilde

Haslev

Køge

Holbæk

Slagelse

Ringsted

Næstved

Vordingborg

Maribo