INGREDIENSER
400 g fasanbryst skåret i små! tern
1 stk løg finhakket
2 stk gulerødder skåret i små tern
1 stk porre skåret i 8
250 g champignon
1 tsk paprika
1 tsk karry
2 spsk smør
4 spsk tomatpure
2,5 dl piskefløde
2,5 dl kyllinge ølfond
salt og peber
hvedemel til at jevne
tarteletter
timian til pynt
SÅDAN GØR DU
1. Samle alle ingredienser
2. Skær fasankødet i meget små tern. Pil løget og hak detfint. Skræl
gulerødderne. Rens porrer og svampe. Skær alle grøntsagerne i småtern.
3. Rist paprika og karry af i en tør gryde. Tilsæt smør,løg og porrer og svits det,
uden at det tager farve. Tilsæt fasan og grøntsagerog lad det stege i 2 min. under
omrøring.
4. Tilsæt tomatpuré, fløde og bouillon og kog op. Skruned for varmen og lad det
simre i 15 min. Smag saucen til med salt og peber ogjævn den evt. med majsstivelse.
5. Varm tarteletterne i ovnen, fyld dem med fasansauce ogpynt evt. med frisk
timian.