Lokalafdeling Djursland

Nyhed

Opskrift på Fasan-tartØLetter

Mange efterspurgte opskriften på Fasan-tartØLetter fra vores julefrokost...så her er den!


Del nyhed :

INGREDIENSER
  
 400 g fasanbryst skåret i små! tern
 1 stk løg finhakket
 2 stk gulerødder skåret i små tern
 1 stk porre skåret i 8
 250 g champignon
 1 tsk paprika
 1 tsk karry
 2 spsk smør
 4 spsk tomatpure
 2,5 dl piskefløde
 2,5 dl kyllinge ølfond
 salt og peber
 hvedemel til at jevne
 tarteletter
 timian til pynt


SÅDAN GØR DU
 
1. Samle alle ingredienser

2. Skær fasankødet i meget små tern. Pil løget og hak detfint. Skræl
gulerødderne. Rens porrer og svampe. Skær alle grøntsagerne i småtern.  

3. Rist paprika og karry af i en tør gryde. Tilsæt smør,løg og porrer og svits det,
uden at det tager farve. Tilsæt fasan og grøntsagerog lad det stege i 2 min. under
omrøring.  

4. Tilsæt tomatpuré, fløde og bouillon og kog op. Skruned for varmen og lad det
simre i 15 min. Smag saucen til med salt og peber ogjævn den evt. med majsstivelse.  

5. Varm tarteletterne i ovnen, fyld dem med fasansauce ogpynt evt. med frisk
timian.

Opskrifter

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere