Nyheder

Nyhed

Septembernyt og BeerBattle referat

I dette nyhedsbrev kan du læse om BeerBattle - Slaget om Ringsted, Årsmøde og finalesmagning, Novembersmagning: Thyra Bryg besøger os! og Julesmagning


Del nyhed :

BeerBattle - Slaget om Ringsted!

 

Den 10. september blev 2 x udskudte Beerbattle endelig afholdt. Det startede som en battle mod DØE Roskilde, og endte så med en battle mod Birgers Bryghus I et slag om Ringsted.

Formand Skjold Haxgart reprænterede DØE Ringsted og Steffen Kjær repræsenterede Birgers Bryghus.

Der blev smagt mange gode øl.

Første runde var collabs. Skjold stillede noget uventet med Tuverbol som er en collab imellem 3 Fonteinen og Lotorbol som er blanding af en Geuze og en belgisk blonde og Steffen kom med You only Brew twice som er et collab imellem Det Lille Bryggeri og Spybrew. Øllet er en Imperial Stout på 14,7%. Denne battle vandt Birgers.

Næste battle var mørkt norsk øl som ikke måtte være Stout og Steffen kom med en brown ale fra Nøgne Ø og Skjold kom med en fadlagret porter fra Ægir, denne battle vandt Skjold suverænt.

Battle nr 3 var i DIPA h or Skjold kom med #DIPA fra To Øl og Steffen kom med Mr President fra BrewDog. Denne Batlle vandt Steffen I et tæt opgør.

Battle nr 4 var I polsk øl. Steffen kom med Black Lagoon som er en Baltic Porter og Skjold kom med Komes Barley Wine. Her vandt Skjold.

Sidste battle var i Barley Wine. Skjold havde en med fra Two Heads Behind og Steffen havde Reindeer Fuel fra Amager Bryghus. Her vandt Skjold igen og fik en samlet sejr på 3-2. Samlet vinder af smagningen var Lynchburg Natt fra Ægir som var en fadlagret porter.

Tak til alle der deltog, vi var kun 23 med det var super hyggeligt.

Årsmøde og Finalesmagning

Traditionen tro, skal vi efter årsmødet, smage de øl som har vundet i de forskellige smagninger vi har haft i løbet af året.

Vi skal smage

  • Polsk (Behemoth Bafomet)
  • Regionen Rundt (Dirty Danish Oil - Hornbeer)
  • Dansk smagning (Sissyphus - People Like Us)
  • Svensk (Square Peg, Round Hole - Beerbiblotek)
  • Vinderen af RØV (Den Sorte Dulle - Birgers Bryghus)
  • BeerBattle vinderen (Lynchburg Natt - Ægir)

Det sker onsdag d. 6. oktober fra 19 til 22, på SKEMA.

Skynd jer at tilmelde jer her: https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/73/

Novembersmagning: Thyras Bryg besøger os

Thyras Bryg er et uafhængigt nanobryggeri i Roskilde, der blev etableret i foråret 2018 af brygger og ejer Michael Lind Olsen. Navnet Thyras Bryg stammer fra vejen, hvor det hele startede, nemlig Thyrasvej i Roskilde.

Thyras Bryg er et af Danmarks mindste bryggerier, da vi kun kan producere 50-60L øl pr. bryg på eget bryganlæg. Derfor får vi også kontraktbrygget flere af vores øl, da vi ellers ikke kan følge med efterspørgslen.

Thyras Bryg fra Roskilde besøger os d. 9. november, og tilmeldingen findes her: https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/74

Julesmagning

Ib og Claus vil guide os gennem juleøllens dejlige verden.

Kom og vær med d. 8. december.

Tilmelding her: https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/75/

Kommende arrangementer

Vi holdte fast i vores program for 2021, på trods af Corona, og vi må ærligt indrømme at vi er glade for at kunne fuldføre en hel kalender.

Dog må vi også ærligt indrømme at kalenderen for 2022 ikke er klar endnu - men hæng på, den skal nok snart komme.

Højt Skum.
Referat

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere