Nyheder

Nyhed

Sort Smagning (referat)

Gennem efterhånden mange år, har vi haft Sort Smagning på programmet i januar, og 2022 var ingen undtagelse, selv om Covid-19 gjorde det lidt usikkert.


Del nyhed :
Men det lykkedes, og de sidste billetter blev hurtigt revet væk, hvorfor vi igen kunne tænde den røde lampe, med 35 solgte pladser.
Formand-Skjold var tovholder på arrangementet, og han havde allieret sig med fire medlemmer og bedt dem om at finde en sort øl frem til arrangementet, og selvfølgelig også præsentere den.
Det gav en levende, spændende og varieret smagning, hvor der var blevet fundet nogle lækre øl frem, hvilket også blev tilkendegivet i den afsluttende afstemning om aftenens vinderøl, da alle otte øl fik stemmer.
Allerede fra begyndelsen var stemningen høj på Skema, og de i forvejen løsslupne lattermuskler fik sluppet tøjlerne, da Jens Michael Hansen under sin præsentation havde medbragt en omskrivning af Juleevangeliet, selvfølgelig med øl som tema.
Både Jens Michael og Skjold, og de tre andre, Anders, Martin+Martin og Camilla, havde medbragt gode historier om øllet og bryggeriet, og de fremmødte fik kræset smagsløgene med en god blanding af øltyper, smage med videre.
1000 tak til alle de fremmødte for en hyggelig aften, og en stor tak til Jens Michael Hansen, Camilla Lykke Falk, Anders Schmidt-Jørgensen, Martin Nielsen og Martin Dam Modell for, at de gerne tog udfordringen op og sørgede for nogle spændende øl til os.
Som nævnt fik alle øl stemmer, og det samlede resultat blev:
  • Moersleutel - Barcode Black & Red: 59 stemmer
  • Two Heads Behind - Two Barrels Imperial Stout: 43 stemmer
  • Deer Bear - Bistro-Peanut Butter Coffee Latte Imperial Fudge Stout: 37 stemmer
  • Midtfyns Bryghus - Imperial Stout: 32 stemmer
  • Randers Bryghus - Tap Dancing Hippo: 23 stemmer
  • Alefarm - Winterglow: 11 stemmer
  • Holbæk Bryghus - Julebryg: 7 stemmer
  • Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck - Viuex Bruxelles: 4 stemmer

Højt Skum!

Referat

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere