Svendborg kigger mod sundet

Nyhed

Bad Seed Brewing indstilles af tre lokalafdelinger

”Vi forventer os en masse af det unge bryggeri med den brede kunnen," lyder indstillingen til Årets Danske Bryggeri 2022


Del nyhed :

Årets danske Bryggeri 2022 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og Lokalafdeling Silkeborg, Horsens og Slagelse har indstillet Bad Seed Brewing.

 

Lokalafdeling Silkeborgs indstilling lyder:

”IPA, lagerøl, stout eller barley wine – og de to sidste også gerne fadlagrede: Bad Seed Brewing kan det hele, og det på et solidt, højt niveau. Der er ingen tvivl om, at det betyder noget at sende velbryggede øl ud af bryggeriet i den gamle sodavandsfabrik syd for Aalborg!”

 

”Vil du gerne udforske øllene fra Bad Seed Brewing lidt mere, kunne du passende prøve den ualmindeligt lækre bourbonfadlagrede barley wine Bourbon Barrel Aged Colossus, den virkeligt sprøde tyskinspirerede pilsner Neu Pilsner eller den nyskabende og moderne west coast IPA Slice of Sunshine – mulighederne er nærmest uendelige med de øl Frederik og Peter sender ud fra bryggeriet. Stilarter som de fleste af os ikke kendte til, for bare et år siden, bliver også taget under kyndig behandling og resulterer i velsmag.”

 

”Vi forventer os en masse af det unge bryggeri med den brede kunnen, og samtidig nyder vi alt, hvad der allerede er kommet på gaden af velsmag. Lokalafdeling Silkeborg indstiller Bad Seed Brewing til prisen som Årets Danske Bryggeri 2022.”

Lokalafdeling Silkeborg anbefaler

Batch #100: Adambier

Lokalafdeling Horsens indstilling lyder

"Et bryggeri, der brygger helt friske lækre IPA og som formår at videreudvikle og perfektionere de mange forskellige typer af IPA, der er på markedet. De har desuden et fokus på de mere traditionelle tyske ølstilarter, som de virkeligt har formået at brygge, så de matcher de tyske stilarter."

Colossus: Barley Wine

"Et lille fadlagret mesterværk."

 

Lokalafdeling Slagelses indstilling lyder

"Bad Seed har leveret IPA i topklasse og har for alvor fået den moderne West Coast IPA på kortet. De har desuden et lækkert line up af klassiske ølstile og et fantastisk Tiney Batch projekt, hvor de har leget med de mørke øl, i både almindelige og fadlagrede udgaver, og så har de tilmed smidt en dansk udgave af en Adamsbier på banen. Fuld fart på, med både nye og gamle stilarter. Det kan vi godt lide."

Lokalafdeling Slagelses indstilling lyder

Deres Tiney Batch-projekt

Årets danske Bryggeri 2022 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Stem på Årets Danske Bryggeri 2022 her
Årets Danske Bryggeri 2022 Årets Danske Bryggeri
Bad Seed Brewing
DØE Silkeborg

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere