Nyheder

Nyhed

Frederikshavn Bryghus indstillet af lokalafdelingen

”I en tid, hvor det danske ølfolk er forvent med spændende kvalitets øl, er det lykkedes Frederikshavn Bryghus at slå igennem på øl-landkortet med deres innovative bryggemetode"


Del nyhed :

Årets danske Bryggeri 2022 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og Lokalafdeling Frederikshavn har indstillet Frederikshavn Bryghus.

 

Lokalafdeling Frederikshavns indstilling lyder:

”I en tid, hvor antallet af bryggerier i Danmark er vokset støt, og det danske ølfolk er forvent med spændende kvalitets øl, er det lykkedes Frederikshavn Bryghus at slå igennem på øl-landkortet med deres innovative bryggemetode og flytte grænser for, hvor stærk øl kan brygges og samtidig være velsmagende og give en kompleks smagsoplevelse. Frederikshavn Bryghus har udbredt kendskabet til deres stærke øl ved at deltage i forskellige ølfestivaler i hele landet. Fremadrettet arbejder bryggeriets tyske brygmester videre med at flytte grænser, skabe nye smagsoplevelser og skabe alkohol stærke øl, der gør øl verden mangfoldig og spændende.”

 

”I det forgangne år har bryggeriet sendt en 38% Eisbock på gaden. Bryggeriet Schorschbrâu er indehaver af worlds strongest lager på 16%, men her har brygmesteren på Frederikshavn Bryghus også brygget deres version af en strong lagerøl Hexerator – også på 16%. Brygmesterens leg med gær og fadlagring har resulteret i en øl på 20,4% med navnet Opusculum. Frederikshavn Bryghus har lige sendt en ny udgave af deres Keine Hexerei, der har lagret på romfade på 24% på gaden. Alle øl giver en uforglemmelig smagsoplevelse.”

Lokalafdeling Frederikshavn anbefaler

Keine Hexerei Stauning Whisky Barrel Aged 2021

Årets danske Bryggeri 2022 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Stem på Årets Danske Bryggeri 2022 her
Årets Danske Bryggeri 2022
DØE Frederikshavn
Frederikshavn Bryghus

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere