Nyheder

Nyhed

Gamma Brewing Co indstillet af Lokalafdeling Helsingør

Lokal afstemning blandt Helsingørs medlemmer af Danske Ølentusiaster gjorde Gamma Brewing Company til lokalafdelingens kandidat til Årets Danske Bryggeri 2022


Del nyhed :

Årets danske Bryggeri 2022 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og Lokalafdeling Helsingør har indstillet Gamma Brewing Co. Indstillingen sker efter alle de fremmødte til lokalafdelingens årsmøde kunne stemme på deres favorit blandt nogle af de bryggerier, som afdelingen har haft smagninger med.

 

Lokalafdeling Helsingørs indstilling lyder:

”Gamma Brewing Co laver gode øl med forkærlighed for at fremhæve humlens smag. Den nysgerrige tilgang til ølbrygning og god ølsmag. Spændende nytænkning og god balance i smagen giver en sanseoplevelse i munden.”

 

”Særligt har deres stand på Ølfestivalen sammen med To Øl og en ølsmagning hos Brewers Inc. tidligere på året gjort indtryk på vores medlemmer.”

Lokalafdeling Helsingør anbefaler

Big Doink: Double IPA

Årets danske Bryggeri 2022 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes til det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Stem på Årets Danske Bryggeri 2022 her
Året Danske Bryggeri
Årets Danske Bryggeri 2022
Gamma Brewing co

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere