Nyheder

Nyhed

People Like Us indstillet af to lokalafdelinger

"Vores begrundelse for at indstille dette bryggeri skal findes i det, de gør udover at brygge øl!"


Del nyhed :

Årets danske Bryggeri 2022 skal findes. Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstiller hver ét bryggeri til prisen, der uddeles i december, og Lokalafdeling Rødovre og Randers har indstillet People Like Us.

 

Lokalafdeling Rødovres indstilling lyder

”People Like Us blev etableret i 2016 og har i seks år brygget adskillige dejlige øl – både selv og i samarbejde med andre. Vores begrundelse for at indstille dette bryggeri skal findes i det, de gør udover at brygge øl! Som de selv skriver det på deres hjemmeside: ’Drevet af menneskesker fra socialt marginaliserede grupper.’ og deres ’slogan’: #socialrevolutionbybeer.

 

”Trods krise fastholdes og udbygges arbejdet for marginaliserede grupper på arbejdsmarkedet.”

Lokalafdeling Rødovres anbefaling

Belgian People Like Us: Belgisk Dubbel

Lokalafdeling Randers’ indstilling lyder

”People like Us formår både at lave fremragende øl og give arbejde til en hel række personer, som ellers ville have det svært.”

 

”De har en fin bar med god betjening, og de har afholdt en udmærket ølfestival. Under coronaen leverede de øl ud direkte til forbrugere landet over. Et prisværdigt initiativ, som fortjener belønning. De laver desuden spændende sambryg med danske og udenlandske bryggerier.”

Lokalafdeling Randers anbefaler

Covfefe: Barrel Aged Imperial Stout

Årets danske Bryggeri 2022 findes ved afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer i november. Hvert medlem må stemme én gang. Prisen overrækkes på det vindende bryggeri i december. Det er kun bryggerier, der er indstillet af en af Danske Ølentusiasters 49 lokalafdelinger, der er i opløbet til prisen.

Stem på Årets Danske Bryggeri 2022 her
Året Danske Bryggeri
Årets Danske Bryggeri 2022
DØE Rødovre
DØE Randers

Relaterede nyheder

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere