Sort Smagning

Nyhed

Oktobernyt og finalesmagning referat

I dette nyhedsbrev kan du læse om Årsmøde og finalesmagning, Novembersmagning: Thyra Bryg besøger os, Julesmagning med Ib og Claus Arrangementer i 2022.


Del nyhed :

Årsmøde og Finalesmagning

Den 6 oktober 2021 var der årsmøde i Danske Ølentusiaster Ringsted, som forgik på Skema.

Formand Skjold Haxgart snakkede I åbningstalen om sæsonen der er gået siden sidste årsmøde i 2020. I et år stadig med Covid at slås med 5 øl smagninger, hvoraf de 3 første var online som var Sort Polsk øl i januar som afholdt af Wordenskjold's i samarbejde med Ninkasia. Smagningerne i Februar og marts gik under samme titel, nemlig corona hjælp til danske bryggerier. Fra regionen i februar og fra hele landet i Marts. I april kunne vi så mødes igen til en smagning fra svenske bryggerier. I august havde vi så øl festivalen RØV, som kom tilbage efter et års pause. 10 bryggerier var mødt op. Selvom vejret var perfekt, mødte der desværre ikke så mange op, godt 200 mindre end i 2019, om det var pga Covid frygt eller man bare skulle noget andet, vides ikke, men vi håber at der møder flere op i 2022. Sidste smagning var en 2 x udskudt Beerbattle oprindeligt mod Roskilde afdelingen, men som som nyåbnede Birgers Bryghus tog og over for og leverede nogle dejlige øl.

Leif Nygaard blev som dirigent. Alle i bestyrelsen blev genvalgt. René Hansen og Det Lille Bryggeri blev hyldet lettere forsinket for kåringen som Danmarks bedste bryggeri i 2020 og René havde taget en øl med til anledningen.

Steen fra Hovedbestyrelsen, sagde et par ord om fremtiden for Danske Ølentusiaster.

Omkring smagningen blev det en solid sejr til Lynchburg Natt som er en Imperial Porter, med Dirty Danish Oil fra Hornbeer og Sisyphus Indulgence fra People Like Us kom ind på henholdsvis 2 og 3 pladsen.

Novembersmagning: Thyras Bryg besøger os

Thyras Bryg er et uafhængigt nanobryggeri i Roskilde, der blev etableret i foråret 2018 af brygger og ejer Michael Lind Olsen. Navnet Thyras Bryg stammer fra vejen, hvor det hele startede, nemlig Thyrasvej i Roskilde.

Thyras Bryg er et af Danmarks mindste bryggerier, da vi kun kan producere 50-60L øl pr. bryg på eget bryganlæg. Derfor får vi også kontraktbrygget flere af vores øl, da vi ellers ikke kan følge med efterspørgslen.

Thyras Bryg fra Roskilde besøger os d. 9. november, og tilmeldingen findes her: https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/74

Julesmagning

Ib og Claus vil guide os gennem juleøllens dejlige verden.

Kom og vær med d. 8. december.

Tilmelding her: https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/75/

Kommende arrangementer

Så er første del af kalenderen for 2022 klar, så sæt krydst i kalenderen!

  • Traditionen tro skal vi have vores sorte smagning d. 19. januar hvilket bliver på Skema
  • I februar bliver det tid til Tusmørke Fortællinger, hvor det ikke behøver at være tjære det hele, men blot i den lidt mørkere ende af skalaen. Der sker d. 21. februar på Birgers Bryghus.
  • Årets første fredags arrangement bliver en Battle mellem Klaus Rehkopff (landsformand) og Henning Palm (Regionsformand). Det bliver på Kulturhuset d. 18. marts.
  • Dernæst skal vi have en Sour Smagning - ja, I læste rigtigt! Det bliver d. 20. april på Birgers Bryghus.
  • Den sidste smagning inden sommerferien går under titlen Øernes Øl, hvor vi finder øl fra bryghuse på mindre danske Øer. Det bliver på Skema d. 18. Maj.
  • Og så er det tid til RØV d. 20. august - sæt kryds i kalenderen allerede nu, og hold øje med vores facebook side (www.facebook.com/doeiringsted) for gode tilbud!
Højt Skum
Referat

Arrangementer

Emne

År

Gem og luk

Emne

Gem og luk

År

Gem og luk

Sorter efter: Nyeste

0 Resultater
Ingen Nyheder På Denne Filtrering
Indlæs Flere