Lokalafdeling Aarhus

Lokalafdeling Aarhus samler ca. 400 medlemmer fra Aarhus og opland til smagninger primært i Aarhus centrum hvor byens ølsteder så venligt ligger lokaler til. Læs mere nedenfor.

Om lokalafdelingen

I lokalafdelingen Aarhus holder vi smagninger i både centrum hos bl.a. Mundhæld, Fairbar og Hantwerk, men også af og til hos Cafe Albert i Aarhus N/V og i fælleshuset Søfryd i Stavtrup.

 

Oplysninger om månedens arrangement udsendes via nyhedsbrev (e-mail) og annonceres på Facebook i god tid før mødet.

 

Vi er altid interesseret i ideer til kommende arrangementer. Så kontakt os hvis du har forslag til temaer, som vi skal tage op.

 

I Aarhus holder vi op mod 20 medlemsarrangementer om året. Nogle af dem gentages hvert år:

 

  • Aarhus håndbryggermesterskab.
  • Øl foredrag.
  • Nytårskur.

 

Du er som medlem af Ølentusiasterne velkommen til at deltage i vores arrangementer uanset hvor du bor.

 

Som medlem af Lokalafdeling Aarhus får du tilsendt et nyhedsbrev på e-mail hver måned. Her informerer vi om kommende arrangementer i lokalafdelingen som f.eks. medlemsmøder, ølsmagninger og udflugter. Du bliver også gjort opmærksom på andre arrangementer og nyheder, som kunne være interessante for en ølentusiast, således at du altid er opdateret på, hvad der sker i smilets by.

Smagninger

Medlemsarrangementer er som regel (egentlig altid) centreret om ølsmagning. Der smages 8-10 forskellige øl, ca. 10 cl. af hver, inden for et fastlagt tema. Det kan være forskellige emner - typer, lande, bryggerier osv.

 

Tilmelding og pris til smagningerne er som beskrevet i nyhedsbrevene og på Facebook. Typisk 130-150 kr. via Mobilepay, for en aften med øl der ofte runder 4.0 på Untappd.

 

Man skal være medlem for at deltage. Et medlem kan godt medbringe en gæst til en prøve-smagning med henblik på at afklare et eventuelt nyt medlemskab.

 

Vores smagninger ender som regel i højt humør, og alle, gamle som nye, er velkomne. Og man kan sagtens møde op alene som ny deltager - der vil altid være masser af hygge og snik snak ved bordene om øllet og øllets verden.

Bestyrelse og aktivitetsgruppe

Lokalforeningens bestyrelse består af formand og kasserer. Denne meget lille bestyrelse, bakkes op af en aktivitetsgruppe på ca. 10 personer der forestår planlægning og afholdelse af ølsmagningerne, og bistår med webredaktion og nyhedsbreve. 

 

Har du lyst til at bidrage til smagninger eller andet, så kontakt endelig bestyrelsen.