Lokalafdeling Vejle

*******************Velkommen******************* Lokalafdelingen blev stiftet i 2003 og har ca. 207 medlemmer. Vi har medlemmer, som bare er nysgerrige på at lære lidt om øl og har lyst til at smage på nogle gode øl i rigtig hyggeligt selskab - og vi har medlemmer med stor viden om øl, som har studeret emnet, hjemmebrygger osv., og som gerne deler ud af både deres viden og begejstring, hvis man spørger. I Vejle er der plads til alle! *************Ølsmagninger/pubmøder************* Der afholdes ca. 10 ølsmagninger/pubmøder om året - typisk næstsidste lørdag i måneden kl. 13-16 - oftest med foredragsholdere udefra. I Vejle kører vi med konceptet Øl & Mad, dvs. at der altid er spisepause midt i smagningen og lad det bare være sagt - vi spiser godt i Vejle! Vi fejrer også Øl & Mad med et marked en lørdag i september.

Ikke medlem endnu ?

For et abonnement får du:

Ølmasinet ØlentusiasteN hveranden måned
Rabatter en masse steder over hele landet
Adgang til spændende arrangementer i Vejle og andre byer

 

Medlemstyper:

Enkelt
Husstand
Ungdom (18-25 år)
Ungdomhusstand (min. én af jer under 26 år)

BLIV MEDLEM

ØlentusiasteN

ØLentusiasteN er Danmarks eneste specialmagasin om øl. Magasinet udkommer seks gange om året, og i hvert magasin kan du læse om nye øltrends, barer, ølrejsmål, de nyeste øl, anmeldelser og meget mere.

 

Magasinet er et medlemsblad, og det er kun medlemmer af Danske Ølentusiaster, der modtager et trykt eksemplar med posten. De seneste 10 numre er forbeholdt medlemmer og kræver login.

Læs her

Lokale arrangementer

Snyd ikke dig selv for at opleve vores arrangementer - det er absolut vanedannende!

Det er ikke svært at komme som ny, selv første gang vil du hurtigt falde i snak med andre og føle dig som en del af flokken.

Føler du behov for et medlem at følges med første gang for at vove forsøget, så kontakt lokalformanden, så finder vi ud af det.

SE MERE HER

Login - Min side

Login:

En del informationer på hjemmesiden kan kun ses efter login.

Det gælder f.eks. rabataftaler, tilmelding til arrangementer, de nyeste medlemsblade mm.

 

Min Side:

Efter login kan du på "Min Side" se dit medlemskort, rette dine medlemsoplysninger, betalingsoplysninger og medlemstype, læse referater/nyhedsbreve mm.