Rabataftaler i Fredericia

Lokalafdelingen i Fredericia har indgået en række rabataftaler med både udskænkningssteder, butikker og et enkelt spisested i byen.
Derved kan dit DØE medlemskab faktisk gå hen og blive helt gratis, eller endda give overskud på årlig basis, hvis du ofte frekventere de steder vi har indgået en rabataftale med.

Urbania Street Food
Fredericia Brewpub
Fredericia Vinhandel
VinSpecialisten
Kahytten

LÆS MERE HER

SMS Reminder

Lokalafdelingen i Fredericia introducere en ny SMS service til vores medlemmer.
SMS servicen er tiltænkt som en høflig påmindelse om,
at sidste frist for tilmelding til det kommende arrangement, snart er nået.
Modtager du ikke denne SMS påmindelse fra lokalafdelingen
( SMS afsender DØE-7000 )
så er du velkommen til at kontakte lokalformanden, så vi kan sætte dig på SMS listen.

Kontakt lokalformanden

Skyggekabinettet

En lille flok øl-partisaner har, i fuld overensstemmelse med lokalbestyrelsen i Fredericia, dannet aktionsgruppen Skyggekabinettet.

Da DØE Fredericia som udgangspunkt har til formål at lave nogle arrangementer, som har en bred interesse blandt øl-entusiaster i Fredericia, har Skyggekabinettet som formål at lave nogle få arrangementer i løbet af året, hvor der skal prøves grænser af. D.v.s. arrangementer hvor vi sætter fokus på det mere specielle/ekstreme øl – gerne krydret med andre kulinariske oplevelser – og gerne serveret på specielle steder – og det bliver ikke nødvendigvis billigt.

Der vil altid kun være mulighed for et meget begrænset deltagerantal (normalt 12-20 deltagere) – så det er først til mølle. Eksempler på arrangementer under Skyggekabinettet, Munkeølsmagning i Sct. Knuds Kirke. Surt øl smagning på toppen af vandtårnet. Eksklusiv bryggeri besøg hos Jacobsen.

Lille Øllets Dag

Lokalafdelingens anden største mærkedag er vores egen lille håndbrygfestival - ”Lille Øllets Dag” som hvert år afvikles på den anden lørdag i juni.
Lokale håndbryggere har hver deres lille stand, hvor besøgende kan bytte øl-poletter for smagsprøver.
Øl-poletter, smagglas og tilhørende stemmeseddel købes i have-baren, og senere på dagen kan man også tilkøbe et herligt måltid mad.
Stemningen er altid hyggelig og munter, og de besøgende kan ud over det spændende håndbryg, også nyde live musik fra vores have-orkester Harpin’ Wolf and The Black Sheep.
Vi ser altid frem til denne fantastiske dag, og tilbage i 2017 var der hele 28 forskellige øl på programmet, fra i alt 10 håndbryggere.

Læs om Lille Øllets Dag fra de tidligere år