Lokalafdeling Fredericia

DØE er Danmarks mest velsmagende forening der kæmper for det gode øl, og ønsker at formidle det til danskerne, ikke mindst her i fæstningsbyen. Lokalafdelingen i Fredericia blev stiftet i 2008, og sammen med de 48 andre lokalafdelinger i landet, arrangere vi hver måned øl-aktiviteter for vores medlemmer. Ølentusiaster ikke nødvendigvis lig med Ølnørd, for det der binder os sammen, er kærligheden til det gode øl. Så om man er ”nystartet” ølentusiast, eller har været medlem i mange år, får alle en masse ud af at være medlem, særligt her i Fredericia :-)

Sådan tilmelder du dig vores arrangementer

Du kan tilmelde dig vores arrangementer via MobilePay på 35830, eller ved at indbetale på konto
Reg. 9570 Konto. 12689179

Ved denne indbetaling ER man tilmeldt, og man får kun besked hvis der er et eller andet galt.
Det er vigtigt, at indbetaleren oplyser medlemsnummer og navn.
Ønsker man at tilmelder sig flere arrangementer på en gang, overfør da venligst et beløb/arrangement ad gangen. Vi har derved meget nemmere ved at holde styr på indbetalingerne for de forskellige arrangementer.

Årets lokalafdeling 2010

Danske Ølentusiasters daværende formand Bo Jensen, fortalte motiveret på årsmødet 2011, hvorfor det netop var Fredericia, der var løbet af med den prestigefulde titel som årets lokalafdeling.
Fredericias anderledes tilgang til mange ting, foreningens høje aktivitetsniveau og ikke mindst voldsomme medlemsfremgang, var nogle af de punkter som andre regioner havde anbefalet Fredericia på i deres indstilling.
Lokalafdelingen i Fredericia var i 2011 blot 3 år gammel, og på det tidspunkt mere end 350 medlemmer, den næststørste afdeling i Jylland, og den 5. største i landet.

Læs hele referatet fra årsmødet 2011