Velkommen til DØE Fredericia

DØE er Danmarks mest velsmagende forening der kæmper for det gode øl, og ønsker at formidle det til danskerne, ikke mindst her i fæstningsbyen.
Lokalafdelingen i Fredericia blev stiftet i 2008, og sammen med de 50 andre lokalafdelinger i landet, arrangere vi hver måned øl-aktiviteter for vores medlemmerne. Ølentusiast er ikke nødvendigvis lig med Ølnørd, for det der binder os sammen, er kærligheden til det gode øl.
Så om man er ”nystartet” ølentusiast, eller har været medlem i mange år, får alle en masse ud af at være medlem, særligt her i Fredericia :-)

Højt skum ....

EUC Lillebælt

Lille Øllets Dag 2019

Lille Øllets Dag 2019

10 års Gallafest

10 års Vintage smagning

Lille Ølletsdag

Humleløbet

Øllets Dag

Beertasting in the Dark

Ølsmagning

UD & SE udflugt

Hos Jacobsen

Ølsmagning

Skål ....

Øllets Dag hjælpere 2017

Øl-Cocktail's

Bestyrelsens favoritter 2016

Øllets Dag hjælper 2018

Øllets Dag 2018Kommende arrangementer

Marts: Beer, Butts & Burlesque AFLYST fredag d. 13 marts 18.30 - 21.30.

Som det er alle bekendt, måtte vi desværre aflyse Beer, Butts & Burlesque pga. Corona-virusen.
Vi har været afventende om en ny dato var en mulighed, men med de udfordringer Teateret Malstrøm står over for, med et underskud på 250.000,- er der nok ikke de store chancer.
Derfor tilbagebetaler lokalbestyrelsen for Beer, Butts & Burlesque, og har i ikke allerede modtaget beløbet retur, skal i rette henvendelse til Bent Rochler med et mobilepay eller konto nr. samt beløb.
Bent kan kontaktes på 61726202 / bent@rochler.dk

Lokalbestyrelsen håber, at vi snart ser jer alle igen, og i mellemtiden opfordrer vi alle vores medlemmer til at støtte danske mikrobryggerier, enten ved direkte handel, eller via deres hjemmeside og facebook.
Naturligvis opfordrer vi også vores medlemmere at støtte helt lokalt, både vores udskænkningssteder, og spisesteder der tilbyder take away, men også de øvrige butikker og virksomheder.

April: Polsk ølsmagning og gourmet oste torsdag d. 30 april kl. 19.00 - 22.00
Der er ingen der på nuværende tidspunkt kan sige noget om, hvor lang tid denne ulykkelige situation vil vare ved, trods Mette har varsles om en mulig langsom genåbning af vores samfund efter påske.
Derfor afventer vi om Polsk Øl & Ost d. 30 april også skal aflyses, men det skal i nok hører mere om, kort efter påsken. 

Polsk øl er i Danmark ikke særlig udpræget, og det er lidt uforstående når man tænker på, at Polen er den anden største øl producent i Europa.
Derfor sætter vi denne aften fokus på Polsk øl, sammen med Henrik og René fra Beershoppen i Kolding.
I Polen åbnes der et nyt bryggeri ca. hver 4. dag, hvor mange af de små bryggerier er utrolig innovative, og brygger mange nye, spændende og trendy øl typer.
Undervejs vil Kasper fra Klingenberg Ost og Delikatesser i Middelfart, serveret lækre udvalgte oste, som passer særdeles godt til de forskellige øl typer.

Læs mere HER

Sidst afholdte arrangement
ØL-Banko

Tirsdag den 18. februar kl. 19 blev der som noget nyt holdt Øl-banko, som blev afholdt på Fredericia BrewPub, og med hele 75 deltagere var der faktisk mere end udsolgt!.
Øl-delen af arrangementet kom hurtigt til sin ret: Første øl var en fadøl efter eget valg fra baren, og var inkluderet i prisen. Derudover var der bælle-øl fra lageret, som primært bestod af overskud fra Øllets Dag, stillet frem i et køleskab til fri afbenyttelse. Endelig var der lidt til ganen i form af baguettes, pølse og saltstænger.
Karsten Ejby, den tidligere lokalformand, havde takket ja til det betroede hverv som opråber. Karsten  havde nær læs Banko regelsættet, og ikke mindst Banko-ordbogen.

Få svaret og læs hele referatet HER

Skygge Kabinettet

En lille flok øl-partisaner har, i fuld overensstemmelse med bestyrelsen i Danske Ølentusiaster i Fredericia, dannet aktionsgruppen: Skygge kabinettet.

Læs mere om Skygge Kabinettet her.

 

 

Lille Øllets Dag

Lokalafdelingens anden største mærkedag er vores egen lille håndbrygfestival - ”Lille Øllets Dag” som hvert år afvikles på den anden lørdag i juni. 
Lokale håndbryggere har hver deres lille stand, (nogen mere primitive end andre), hvor besøgende kan bytte øl-poletter for smagsprøver. Stemningen er altid hyggelig og munter ( til tider også lidt løssluppen ), og ud over det spændende håndbryg, kan man også nyde live musik fra vores have-orkester Harpin’ Wolf and The Black Sheep.
Læs mere om Lille Ølletsdag HER

Gode Ølsteder

Danske Ølentusiasters guide til Danmarks bedste ølsteder.
​Godeølsteder.dk er meget overskuelig, og brugervenlig, med mulighed for at filtrere på flere parameter.
Siden har også en nem søgefunktion, hvor man kan søge på postnummer, by, gadenavn, og stednavn, eller kombinere flere søge kriterier.

Ølfestival

Ølfestivalen er 3 dage fyldt med gode smagsoplevelser hos vores mange udstillere fra ind og udland, spændende guidede smags-rundture, lækker mad - tilberedt med øl og hvor øllet vil være en naturlig følgesvend, øl-is, prisoverrækkelser, konkurrencer og meget mere.

Klik på billedet for at gåe til ølfestival siden.

Tilmeldingsprocedure

Du kan tilmelder dig vores arrangementer via Mobilepay på nr. 35830 eller indbetale på konto:

reg. nr. 9570 konto nr. 12689179

Ved denne indbetaling ER man tilmeldt, og man får kun besked hvis der er et eller andet galt.
Det er vigtigt, at indbetaleren oplyser medlemsnummer og navn.
Ønsker man at tilmelder sig flere arrangementer på en gang, overfør da venligst et beløb/arrangement ad gangen. Vi har derved meget nemmere ved at holde styr på indbetalingerne for de forskellige arrangementer.

 

 

 

 

 

 

Ny mailadresse eller mobil nr.?

Har du fået en ny mail adresse eller mobil nr. ? modtager du måske ikke vores månedlige nyhedsbreve og/eller SMS påmindelser, så læs her.

Medlemsstatistik

Antal medlemmer lige nu: 278
Antal medlemmer for et år siden: 219
Vækst det seneste år: 26.94%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 74.82%
Kvinder: 25.18%
Personlige medlemmer: 56.83%
Husstandsmedlemmer: 21.22%
Klubmedlemmer: 0.00%

 
Medlemsstatistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Postnummeroversigt

Lokalafdeling Fredericia dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):7000 Fredericia (262) - 7007 Fredericia (0)
I alt 262 medlemmer.Lokalformand

Kirsten Samsøe
Martinsvej 9
7000 Fredericia
20620721
kirsten.samsoe@remove-this.ale.dk
Lokalnæstformand og Lokalredaktør

Robert Markussen
Fællevej 17
7000 Fredericia
40303222
robert.markussen@remove-this.ale.dk

Bestyrelsesmedlemmer

Bent Rochler

Økonomi-ansvarlig

Hyldevej 8, Høll

7080 Børkop

61726202

bent@remove-this.rochler.dk

Merian Thomsen

Lageransvarlig

Drachmannsvej 2

7000 Fredericia

22403760

drachmannsvej2@gmail.com

Hans Ulrich Christensen

Ad hoc opgaver

Røde Banke 32, Erritsø

7000 Fredericia

61675879

hufnc@remove-this.live.dk

Lars Texel Schmidt

Ad hoc opgaver

Kampmannsvej 24B, Sanddal

7000 Fredericia

30652060

texelprivat@gmail.com

Niels Koefoed

Ad hoc opgaver

Krügersvej 64, Sanddal

7000 Fredericia

27528959

trine.niels@remove-this.mail.tele.dk

 

 

Æresmedlemmer

Se listen over vores æresmedlemmer her.

 

 

Følg DØE Fredericia på Instagram ale.dk_7000
Besøg vores gruppe på Facebook