Arrangementer

Du finder referater over afholdte arrangementer i kolonnen til venstre.

Listen over alle Danske Ølentusiasters kommende arrangementer finder du HER!

Se nederst på siden hvordan du tilmelder dig.

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
Fredericia Brewpub
Gothersgade 51
7000 Fredericia
Kontakt:
Robert Markussen
Tlf.: 40303222
Amager Bryghus smagning
10 marts 2022 - 19:00 til 22:00

Vi har i samarbejde med Kolding og Middelfart afdelingerne, lavet en fantastisk aftale med Papsø fra Amager Bryghus på en ølsmagning.
Hos Amager Bryghus er standart prisen for en ølsmagning 200,- for 6 øl, men vi får ved vores smagninger hele 10 smagninger til samme pris.
Papsø har tilmed også lovet os nogle spændende smagninger, og med hele 10 øl bliver det med garanti ikke en kedelig aften.
Hvis man undre sig over at tilmeldingsprisen i Fredericia er 223,- ja så indkøber vi naturligvis også noget snacks som bliver serveret i løbet af smagningen.
Hvor så lige de 3 kr. kommer fra, så er det for nemheds skyld så Bent vores kasser, hurtigt kan spotte, hvor indbetalinger høre til, da den sidste krone i et arrangement, altid er lig med måned ( 3 kr. = marts ).
Amager vil til smagningen også dele bestillingssedler ud, så alle kan bestille fra hele deres sortiment, til en billig pris. Så sender de efterfølgende til Brewpubben hvor i vil kunne afhente jeres bestilte øl.
Lokalafdelingen i Middelfart kobler sig på vores arrangement d. 10 marts, og de tilmelder sig på vanlig Fredericia vis se her ( Middelfart folket må gerne notere 5500 i deres tilmelding ). Kolding afholder deres smagning dagen efter d. 11 marts.
Så er man forhindret i at kunne deltage torsdag d. 10 marts i Fredericia, er man velkommen til at tilmelde sig fredag d. 11 marts i Kolding, dette gøres ved at kontakte Koldings lokalformand Claus Mortensen. 

Pris: 223,- 
Deadline for tilmelding 1 marts.
Tilmelding i Fredericia på vanligvis klik her ( Kolding via claus.mortensen@ale.dk )

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
Fredericia Brewpub
Gothersgade 51
7000 Fredericia
Kontakt:
Robert Markussen
Tlf.: 40303222
West Brew smagning - NY DATO
7 april 2022 - 19:00 til 22:00

Guldmedalje vinder fra Berlin International Beer Competition 2020 besøger Fredericia, og vi skal smage minimum 4 fadlagret øl.

OBS: Vi flytter datoen fra d. 20 jan. til d. 7 april, læs mere om det i seneste nyhedsbrev.

Tommy Bagger fra West Brew har efter flere år som hjemmebrygger, inspiration fra mange timers selvstudier i alternative brygmetoder og øltyper, og en baggrund som ingeniør, haft en stor længsel efter at udvikle sit eget eksperimenterende bryggeri.
West Brew er inspireret af Vestkystens hårde klima, den vidtstrakte natur med hede arealer, strandenge, klitrækker, samt en fantastisk flora, hvor der findes en lang række urter, planter, bær og frugter.
Råvarerne Tommy brygger med er lokale, hvor den malt der bruges er høstet lige om hjørnet, og øvrige ingredienser er fra region Vadehavet, derfor er West Brew godkendt som vadehavsprodukt.
Tommy gør en del i fadlagering, og i jagten på den gode smagoplevelse, bruger han blandt andet cognactønder fra "Remy Martin".
I starten var det et meget simpel bryggeri baseret på gruekedler, simple gæringstanke i plast og et par Stauning Rye Whisky fade.
I løbet af 2019 har West Brew dog fået et decideret 500 L .bryganlæg op at køre, og installeret et par gæringstanke i stål.
Antallet af egetræsfade er øget, nye typer er kommet til og det Tommy fortsat udvikle på fremadrettet.
I 2020 vandt Tommy Bagger Jensens "Dark Ale Strong" en guldmedalje til ølkonkurrencen Berlin International Beer Competition

Dem der har tilmeldt sig West Brew d. 20 jan. kan få deres penge retur ved at skrive til Bent ( bent@rochler.dk ), ellers så er i selvfølgelig tilmeldt den ny dato torsdag d. 7 april.

Pris 151,- pr. person.
Sted: Fredericia Brewpub
Deadline for tilmelding d. 31 marts. 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig vores arrangementer via MobilePay på 35830, eller ved at indbetale på konto

Reg. 9570 Konto. 12689179

Ved denne indbetaling ER man tilmeldt, og man får kun besked, hvis der er et eller andet galt.
Det er vigtigt, at indbetaleren oplyser medlemsnummer og navn.
Ønsker man at tilmelder sig flere arrangementer på en gang, overfør da venligst et beløb/arrangement ad gangen. Vi har derved meget nemmere ved at holde styr på indbetalingerne for de forskellige arrangementer.

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, ring til økonomiansvarlig Bent Rochler på tlf. nr. 61726202